Hankintainsinööri

Toimintamme kasvaessa etsimme tavoitteellista ja vastuullista HANKINTAINSINÖÖRIÄ linjasaneerauksiin sekä korjausrakentamiseen erikoistuneeseen yritykseen Helsinkiin. Erikoisosaamistamme ovat erityisesti Helsingin kantakaupungin vanhat korjausrakentamisen kannalta haastavat rakennukset. Toiminta-alueemme on pääsääntöisesti pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen.

Hankintainsinöörin työnkuva on laaja. Vastaat sähkö-, putki-, ja rakennusmateriaaliostoista. Mielellään tunnet tukkurit suomessa ja mahdollisesti ulkomaillakin. Tehtävän hoitaminen vaatii sujuvan suomen- ja englanninkielentaidon, hyvät ict-taidot sekä hyvät neuvottelutaidot tukkurien ja yhteistyökumppaniemme kanssa.

Edellytämme sinulta yrittäjähenkisyyttä ja omatoimisuutta tehtävässäsi. Ymmärrät talouslukuja ja sinulla on laaja-alainen ajattelukyky. Toivomme sosiaalisuutta, pitkäjänteisyyttä ja hyviä valmiita kontakteja.

Renovari tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja haastavan roolin kasvavassa firmassa. Meillä on hyvät henkilöstöedut ja mahdollisuus esimerkiksi etätyöskentelyyn. Meillä sinulla on myös loistavat mahdollisuudet urakehityksessä, jopa kumppaniksi. Jos et asu pääkaupunkiseudulla, voimme pystyä auttamaan asunnon järjestämisessä. Renovarilla sinua ympäröi ammattitaitoinen ja nuorekas tiimi, jonka kanssa on mukava tehdä töitä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus ja CV:si alla olevalla hakemuslomakkeella.

Curriculum vitae

Renovari Oy, Ratavartijankatu 4 lt. 3, 00520 Helsinki, Y-Tunnus: 2721911-7