Linjasaneeraus työnjohtaja

Etsimme nyt mukavaan joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen linjasaneeraus työnjohtajaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään 3 vuoden työkokemusta työnjohtajan tehtävästä. Aiempi kokemus linjasaneerauksista ja korjausrakentamisesta ovat hyödyksi tässä tehtävässä kuten myös soveltuva rakennusalan koulutus.

Työnjohtajan tehtäviin kuuluu mm. työmaan töiden organisointi ja työmaan henkilöstön resursointi sekä perehdyttäminen, kulunvalvonta ja ostolaskujen tarkastus. Vastaat työmaan turvallisuudesta ja varmistat omalta osaltasi ajallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisen. Ylläpidät työmaalle tilattavien materiaalien/kalusteiden huolto- ja käyttöohje kansiota. Sinulla on esimiestaitoja ja esimieskokemusta sekä ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä. Omaat työmaalla tarvittavien it-ohjelmistojen ja laitteiden käyttötaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, mielenkiintoisen ja haastavan roolin kasvavassa yrityksessä, jossa arvostamme yrittäjähenkisyyttä ja omatoimisuutta. Työilmapiiri on kannustava ja viihtyisä ja tukenasi on rakennusalan ammattilaisista koostuva tiimi, joka varmistaa onnistumisesi monipuolisissa projekteissa. Jos asut tällä hetkellä pääkaupunkiseudun ulkopuolella, voimme tarvittaessa avustaa asunnon vuokraamisessa.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus alla olevalla hakemuslomakkeella, tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Click or drag a file to this area to upload.

Renovari Oy, Ratavartijankatu 4 lt. 3, 00520 Helsinki, Y-Tunnus: 2721911-7