Myyntiedustaja

Toimintamme kasvaessa etsimme tavoitteellista ja vastuullista myyntiedustajaa linjasaneerauksiin sekä korjausrakentamiseen erikoistuneeseen yritykseen Helsinkiin. Erikoisosaamistamme ovat erityisesti Helsingin kantakaupungin vanhat korjausrakentamisen kannalta haastavat rakennukset. Toiminta-alueemme on pääsääntöisesti pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen.

Myyntipäällikön tehtävään kuuluu uusasiakashankintaa sekä jo olemassa olevien asiakkuuksien hoitoa ja lisämyyntiä.

Edellytämme sinulta aktiivista otetta tarttua haasteisiin sekä kunnianhimoa ja halua tehdä tulosta. Toivomme sinulta kokemusta rakennusalalta, erityisesti korjausrakentamisen puolelta, mutta hyvä asenne ja halu oppia ratkaisee paljon. Perehdytämme tehtävään ja saat työssäsi päivittäisen tuen tulosten saavuttamiseksi.

Renovari tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja haastavan roolin kasvavassa firmassa. Meillä on hyvät henkilöstöedut ja mahdollisuus esimerkiksi etätyöskentelyyn. Meillä sinulla on myös loistavat mahdollisuudet urakehityksessä, jopa kumppaniksi. Jos et asu pääkaupunkiseudulla, voimme pystyä auttamaan asunnon järjestämisessä. Renovarilla sinua ympäröi ammattitaitoinen ja nuorekas tiimi, jonka kanssa on mukava tehdä töitä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus ja CV:si alla olevalla hakemuslomakkeella.

Curriculum vitae

Renovari Oy, Ratavartijankatu 4 lt. 3, 00520 Helsinki, Y-Tunnus: 2721911-7