Rakennustyömies

Etsimme ammattitaitoisia timpureita ja yleisrakennusmiehiä korjausrakentamisen linjasaneeraustyömaillemme. Olemme vaativien linjasaneerausten ja korjausrakentamisen asiantuntija. Erikoisosaamistamme ovat erityisesti Helsingin kantakaupungin vanhat korjausrakentamisen kannalta haastavat rakennukset. Toiminta-alueemme on pääsääntöisesti pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen.

Toivomme sinulta vähintään viiden vuoden kokemusta korjausrakentamisen kohteista. Jos sinulla on kokemusta linjasaneerauksesta, on se iso plussa. Jos olet uudempi tulokas alalle, otamme hakemuksesi huomioon, motivaatio ja työhön tarttuva asenne korvaa kokemusta ja meillä voit myös kasvaa rooliisi.

Renovari tarjoaa sinulle mielenkiintoisen roolin kasvavassa yrityksessä. Jos koet itsesi johtamistaitoiseksi, on tehtävissä mahdollisuuksia edetä johtamaan omaa ryhmää. Ammattilaiselle maksamme sen mukaisen korvauksen. Jos et asu pääkaupunkiseudulla, voimme pystyä auttamaan asunnon järjestämisessä. Renovarilla sinua ympäröi ammattitaitoinen ja nuorekas tiimi, jonka kanssa on mukava tehdä töitä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus alla olevalla hakemuslomakkeella, tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Click or drag a file to this area to upload.

Renovari Oy, Ratavartijankatu 4 lt. 3, 00520 Helsinki, Y-Tunnus: 2721911-7