Sähköasentajia linjasaneeraus kohteisiin

Renovari Oy on vuonna 2015 perustettu yritys, joka on erikoistunut linjasaneerauksiin ja korjausrakentamiseen pääkaupunkiseudulla. Toiminnassamme korostuvat asiakastyytyväisyys, luotettavuus sekä vahva halu sitoutua projektien laadukkaaseen toteutukseen alusta loppuun saakka.  Tavoitteenamme on olla rakennusalan edelläkävijä ja haluttu kumppani.

Etsimme mukavaan joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen muutaman vuoden työkokemuksen omaavia sekä ammatissa jo pidempään toimineita sähköasentajia. Sinulla tulee olla sähkö- tai automaatioasentajan koulutus. Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta työskentelystä linjasaneeraus kohteissa, on se pelkkää plussaa kuten myös S2 luvat ja kyky itsenäiseen työskentelyyn. Tarvitset voimassaolevan työturvallisuus- ja sähköturvallisuuskortin.

Tarjoamme monipuolisen, mielenkiintoisen ja haastavan roolin kasvavassa yrityksessä, jossa arvostamme omatoimisuutta ja hyvää asennetta. Työilmapiiri on kannustava ja viihtyisä ja tukenasi on rakennusalan ammattilaisista koostuva tiimi, joka varmistaa onnistumisesi monipuolisissa projekteissa.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus alla olevalla hakemuslomakkeella, tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Click or drag a file to this area to upload.

Renovari Oy, Ratavartijankatu 4 lt. 3, 00520 Helsinki, Y-Tunnus: 2721911-7