Työnjohtaja, LVI

Etsimme ammattitaitoista LVI työnjohtajaa linjasaneerauksiin sekä korjausrakentamiseen erikoistuneeseen yritykseen. Erikoisosaamistamme ovat erityisesti Helsingin kantakaupungin vanhat korjausrakentamisen kannalta haastavat rakennukset. Toiminta-alueemme on pääsääntöisesti pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen.

Työnjohtajana roolisi tärkeimmät tehtävät ovat työmiesten organisoiminen ja resursointi työmailla. Sen lisäksi vastaat materiaali- ja tarvikehankinnoista sekä LMT tarjousten laadinnasta / esilaskennasta työmaapäälliköille. Työnkuvaan liittyy myös myynnin ja tarjouslaskennan konsultointia. Edellytämme sinulta yrittäjähenkisyyttä ja omatoimisuutta.
Edellytämme KVV- pätevyyttä pk-seudun kaupungeissa ja kokemus linjasaneerauksista, sekä korjausrakentamisesta ovat hyödyksi tässä tehtävässä. Sinulla on hyvät viestintätaidot ja hahmotat suuria kokonaisuuksia. Sinulla on jämpti asenne johtamisessa.

Renovari tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja haastavan roolin kasvavassa firmassa. Meillä on hyvät henkilöstöedut ja mahdollisuus esimerkiksi etätyöskentelyyn. Meillä sinulla on myös loistavat mahdollisuudet urakehityksessä, jopa kumppaniksi. Jos et asu pääkaupunkiseudulla, voimme pystyä auttamaan asunnon järjestämisessä. Renovarilla sinua ympäröi ammattitaitoinen ja nuorekas tiimi, jonka kanssa on mukava tehdä töitä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus ja CV:si alla olevalla hakemuslomakkeella.

Curriculum vitae

Renovari Oy, Ratavartijankatu 4 lt. 3, 00520 Helsinki, Y-Tunnus: 2721911-7