Työnjohtaja

Työnjohtajana rooliisi kuuluu mm. työmiesten organisoiminen ja resursointi sekä perehdyttäminen työmailla, kulunvalvonta, ostolaskujen tarkistus ja työturvallisuuden valvonta. Työnkuvaan liittyy myös myynnin ja tarjouslaskennan konsultointia. Edellytämme sinulta yrittäjähenkisyyttä ja omatoimisuutta.
Kokemus linjasaneerauksista, sekä korjausrakentamisesta ovat hyödyksi tässä tehtävässä. Sinulla on hyvät viestintätaidot ja hahmotat suuria kokonaisuuksia. Sinulla on jämpti asenne johtamisessa.

Renovari tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja haastavan roolin kasvavassa firmassa. Meillä on hyvät henkilöstöedut ja mahdollisuus esimerkiksi etätyöskentelyyn. Meillä sinulla on myös loistavat mahdollisuudet urakehityksessä, jopa kumppaniksi. Jos et asu pääkaupunkiseudulla, voimme pystyä auttamaan asunnon järjestämisessä. Renovarilla sinua ympäröi ammattitaitoinen ja nuorekas tiimi, jonka kanssa on mukava tehdä töitä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus alla olevalla hakemuslomakkeella, tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Click or drag a file to this area to upload.

Renovari Oy, Ratavartijankatu 4 lt. 3, 00520 Helsinki, Y-Tunnus: 2721911-7