Linjasaneeraus ja peruskorjaukset

Renovari on linjasaneerauksiin ja korjausrakentamiseen erikoistunut yritys.

Linjasaneeraukset aina laatutyönä

Monella on se mielikuva (joka on osittain myös oikea mielikuva), että linjasaneerausporukan tehdessä myös huoneiston, keittiön tai kylpyhuoneen remontin, laatu on korkeintaan keskinkertaista.

Fakta on se, että laatu ei ikinä jää yhdelläkään yrityksellä keskinkertaiseksi sen takia, etteivätkö he osaisi tehdä priimaluokan laatua. Laatu jää keskinkertaiseksi, koska he eivät yksinkertaisesti ehdi tehdä niin laadukasta jälkeä, kuin he osaisivat mm. vajaan miehityksen ja aliurakoitsijoiden aikataulusotkujen takia.

Meidän kanssamme asia on kuitenkin toisin:

80% linjasaneerauksen töistä liittyy rakennus- ja LVI-puolen töihin. Siksi, jos näiden kahden porukan aikataulut saadaan soljumaan yksiyhteen, niin käytännössä koko projektin aikataulutus onnistuu täydellisesti ja työn laatu paranee, koska kiirettä ei synny. Jos aikataulut eivät mene yksiyhteen, niin kiirettä syntyy ja laatu kärsii.

Olemme ratkaisseet tuon haasteen sillä, että 100% rakennus- ja LVI-puolen työntekijöistä on oman talomme väkeä, eikä ulkopuolisen ja arvaamattoman aliurakoitsijan. Siksi kommunikaatio pelaa ja pystymme suunnittelemaan linjasaneerauksen niin, että nämä kaksi suurta osaa projektista (Rakennus ja LVI) tukevat toisiaan.

Näin aikataulussa pysytään, ja myös pintaremontoinnille jää siihen vaadittava aika, jotta työn laatu voidaan varmistaa!

 

Renovari kumppanina

Renovarin juuret ulottuvat kauas 2000-luvulle, jolloin koko me Renovarin perustajatiimi teimme pienremontteja kotitalouksille pääkaupunkiseudulla. Sieltä olemme saaneet vankan kokemuksen myös linjasaneerauksien eli putkiremonttien suhteen.

Erityisen tutuiksi tulivat Helsingin kantakaupungin vanhat talot, minkä takia myös nykyiset linjasaneerausprojektimme painottuvat isosti näihin taloihin, koska kokemuksemme on vakuuttanut urakan tilanneen taloyhtiön.

Teemme korjausrakentamista ja huoneistoremontteja nykyisin vain suurempien linjasaneerausprojektien yhteydessä.

Siitä syystä saat keittiöremontin, kokonaisvaltaisen kustomoidun kylpyhuoneremontin tai vaikka koko asunnon remontoinnin linjasaneerauksen yhteydessä paljon edullisemmin, kuin tilatessasi sellaisen yksittäisenä projektina.

Linjasaneerauksen yhteydessä tehtävään remonttiin sinun ei nimittäin tarvitse maksaa projektin aloituksesta koituvia kuluja, koska olemme linjasaneerauksen ansiosta jo valmiiksi luonasi!

 

Laatu on ykköskriteerimme

Olemme onnistuneet nostamaan asuntojen arvoa tekemillämme remonteilla kerta toisensa jälkeen. Esimerkiksi kaksi remontoimaamme asuntoa myytiin yhteensä 2,6 miljoonalla pari vuotta sitten Helsingissä.

Saat kauttamme myös sellaiset kylpyhuoneen kalusteet, jotka ovat laadukkaammat JA edullisemmat, kuin saman hintaluokan kalusteet Suomessa. Meillä on oma tavarantoimittaja jo pitkältä ajalta, jonka kanssa olemme solmineet hyvän sopimuksen. Käytä se siis hyväksesi linjasaneerauksen yhteydessä!

Suosittelemme ehdottomasti tekemään asunnon remontointia linjasaneerauksen yhteydessä, koska silloin saat sen edullisemmin kuin yksittäisenä projektina, mutta myös varmalta ja osaavalta toimijalta, eikä yllätyksiä tule - paitsi sellaisia positiivisia laadun suhteen!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Huolehdimme siitä, että projektisi valmistuu aikataulun, budjetin ja laatutavoitteiden mukaisesti.

Renovari Oy, Ruosilantie 10, 00390 Helsinki, Y-Tunnus: 2721911-7