Avoimet paikat

Työnjohtaja, LVI

Etsimme ammattitaitoista LVI työnjohtajaa linjasaneerauksiin sekä korjausrakentamiseen erikoistuneeseen yritykseen. Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen.

Lue lisää »

Työnjohtaja, sähkö

Etsimme ammattitaitoista sähkötyönjohtajaa linjasaneerauksiin sekä korjausrakentamiseen erikoistuneeseen yritykseen. Toiminta-alueemme on pääsääntöisesti pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen.

Lue lisää »

Myyntiedustaja

Toimintamme kasvaessa etsimme tavoitteellista ja vastuullista myyntiedustajaa linjasaneerauksiin sekä korjausrakentamiseen erikoistuneeseen yritykseen Helsinkiin. Erikoisosaamistamme ovat erityisesti Helsingin kantakaupungin vanhat korjausrakentamisen kannalta haastavat rakennukset. Toiminta-alueemme on pääsääntöisesti pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen.

Lue lisää »

Hankintainsinööri

Toimintamme kasvaessa etsimme tavoitteellista ja vastuullista HANKINTAINSINÖÖRIÄ linjasaneerauksiin sekä korjausrakentamiseen erikoistuneeseen yritykseen Helsinkiin. Erikoisosaamistamme ovat erityisesti Helsingin kantakaupungin vanhat korjausrakentamisen kannalta haastavat rakennukset. Toiminta-alueemme on pääsääntöisesti pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen.

Lue lisää »

Avoin hakemus

Tervetuloa hakijaksi Renovarille! Olit sitten aktiivisesti työnhaussa, tai vasta pohdit seuraavaa liikettä urapolullasi, olet oikeassa paikassa. Jätä yhteystietosi ja liitä mukaan CV:si, niin olemme Sinuun pian yhteydessä, niin keskustellaan minkälaisia työ- ja uramahdollisuuksia meillä olisi tarjota nyt tai tulevaisuudessa. Etsimme aktiivisesti ammattilaisia kasvavaan yritykseemme niin työntekijä- kuin toimihenkilöpuolella. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti ja työnhakijarekisterimme koostuu vain antamistasi tiedoista.
Curriculum vitae

Renovari Oy, Ratavartijankatu 4 lt. 3, 00520 Helsinki, Y-Tunnus: 2721911-7