Avoimet paikat

Työnjohtaja

Työnjohtajana rooliisi kuuluu mm. työmiesten organisoiminen ja resursointi sekä perehdyttäminen työmailla, kulunvalvonta, ostolaskujen tarkistus ja työturvallisuuden valvonta. Työnkuvaan liittyy myös myynnin ja tarjouslaskennan konsultointia. Edellytämme sinulta yrittäjähenkisyyttä ja omatoimisuutta. Kokemus linjasaneerauksista, sekä korjausrakentamisesta ovat hyödyksi tässä tehtävässä. Sinulla on hyvät viestintätaidot ja hahmotat suuria kokonaisuuksia. Sinulla on jämpti asenne johtamisessa. Renovari tarjoaa

Lue lisää »

Vastaava työnjohtaja

Vastaavana työnjohtajana osallistut työmaakokouksiin, valvot että työturvallisuutta noudatetaan, vastaat resurssoinnista työnjohtajien kautta, työskentelet suunnittelijoiden ja valvojien kanssa ja vastaat että tarvittavat dokumentit ovat ajan tasalla ja kunnossa. Edellytämme sinulta yrittäjähenkisyyttä ja omatoimisuutta sekä rakennusalan insinöörin koulutusta. Kokemus linjasaneerauksista ja korjausrakentamisesta ovat hyödyksi tässä tehtävässä. Sinulla on hyvät viestintätaidot ja hahmotat suuria kokonaisuuksia. Sinulla

Lue lisää »

Rakennustyömies

Etsimme ammattitaitoisia timpureita ja yleisrakennusmiehiä korjausrakentamisen linjasaneeraustyömaillemme. Olemme vaativien linjasaneerausten ja korjausrakentamisen asiantuntija. Erikoisosaamistamme ovat erityisesti Helsingin kantakaupungin vanhat korjausrakentamisen kannalta haastavat rakennukset. Toiminta-alueemme on pääsääntöisesti pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen.

Lue lisää »

Avoin hakemus

Tervetuloa hakijaksi Renovarille! Olit sitten aktiivisesti työnhaussa, tai vasta pohdit seuraavaa liikettä urapolullasi, olet oikeassa paikassa.
Jätä yhteystietosi ja liitä mukaan CV:si, niin olemme Sinuun pian yhteydessä, niin keskustellaan minkälaisia työ- ja uramahdollisuuksia meillä olisi tarjota nyt tai tulevaisuudessa.
Etsimme aktiivisesti ammattilaisia kasvavaan yritykseemme niin työntekijä- kuin toimihenkilöpuolella.
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti ja työnhakijarekisterimme koostuu vain antamistasi tiedoista.
Click or drag a file to this area to upload.

Renovari Oy, Ratavartijankatu 4 lt. 3, 00520 Helsinki, Y-Tunnus: 2721911-7