Avoimet paikat

Linjasaneeraus työnjohtaja

Etsimme nyt mukavaan joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen linjasaneeraus työnjohtajaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään 3 vuoden työkokemusta työnjohtajan tehtävästä. Aiempi kokemus linjasaneerauksista ja korjausrakentamisesta ovat hyödyksi tässä tehtävässä kuten myös soveltuva rakennusalan koulutus.

Lue lisää »

Vastaava työnjohtaja

Etsimme nyt mukavaan joukkoomme vastaavaa työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Sinulla tulee olla vähintään viiden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä ja koulutukseltasi sinun tulee olla esim. rakennusmestari tai rakennusinsinööri. Aiempi kokemus linjasaneerauksista ja korjausrakentamisesta ovat hyödyksi tässä tehtävässä. Vastaavana työnjohtajana osallistut mm. työmaakokouksiin, valvot rakentamista koskevien lakien, säännösten ja määräysten noudattamista työmaalla, työskentelet

Lue lisää »

Avoin hakemus

Liiketoimintamme kasvaessa voimakkaasti, etsimme joukkoomme lisää osaavia korjausrakentamisen ja linjasaneerauksen ammattilaisia. Meillä olet osa mukavaa ja reilua työyhteisöä, jossa sinua ja ammattitaitoasi ja arvostetaan ja sinulla on tilaisuus edelleen kehittää osaamistasi. Olit sitten aktiivisesti työnhaussa tai vasta pohdit seuraavaa liikettä urapolullasi, olet oikeassa paikassa. Jätä yhteystietosi ja liitä mukaan CV:si, niin olemme Sinuun pian yhteydessä. Keskustellaan yhdessä työ- ja uramahdollisuuksista, joita meillä on tarjota sinulle nyt tai tulevaisuudessa. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti ja työnhakijarekisterimme koostuu vain antamistasi tiedoista. Säilytämme hakemustasi kuusi kuukautta.
Click or drag a file to this area to upload.

Renovari Oy, Ruosilantie 10, 00390 Helsinki, Y-Tunnus: 2721911-7