Millainen yritys me sitten olemme?

Linjasaneerauksiin, sekä korjausrakentamiseen erikoistunut rakennusalan yritys.

Tavoitteenamme on olla rakennusalan edelläkävijä

Jos kirjoitamme tähän monta kappaletta siitä, miten hyvää laatua me teemme linjasaneerauksissa / putkiremonteissa, kuinka ne pysyvät aina aikataulussa ja kuinka sovitussa budjetissa myös pysytään. Et välttämättä usko siihen.

Mutta se, mikä oikeasti tekee sinuun vaikutuksen, on se, jos joku - tai jopa tuttavasi - suosittelee sinulle meitä.

Eli kun joku puolueeton henkilö - siis joku valmistuneiden projektiemme asiakkaista - kertoo siitä, miten linjasaneeraus kanssamme meni juuri niin kuin oli sovittu, niin uskot siihen taatusti.

Siksi meitä suosittelevat henkilöt, eli aikaisemmat asiakkaamme, ovat kaikista parhaita myyjiämme.

Suosittelua ei kuitenkaan tapahdu, jos hommat eivät ole menneet asiakkaan mielestä hyvin tai jos työn jälki on asiakkaan mielestä ”ihan hyvä”. Vaikka projekti olisi teknisesti onnistunut täysin, mutta jos hanat eivät kiillä tai laatoituksen saumauksessa näkyy kiire, niin et suosittele sellaista toimijaa.

Siitä syystä meidän työmentaliteettimme on aina se, että kun saamme yhden linjasaneerausprojektin valmiiksi, niin meillä on taas yksi kerrostalollinen lisää suosittelijoita - siis myyjiä.

Lupaammekin sen, että sinustakin tulee tavallaan myyjämme, mikäli valitset meidät linjasaneerausprojektinne kumppaniksi.

 

Asiantuntevuus, avoimuus ja asiakastyytyväisyys

Emme koe itseämme vain urakoitsijaksi, vaan kumppaniksi. Toiminnassamme on erilaista se, että 80% linjasaneerauksen työtehtävistä hoituu meidän talon omalla porukalla. Siitä johtuen suuren osan projektista hoitaa alusta loppuun sama porukka, jolloin projektiin sitoudutaan vahvasti, koska se tuntuu omalta.

Emme siis ole sellainen pääurakoitsija, joka myy putkityöt, rakennustyöt jne. erillisille aliurakoitsijoille, vaan teemme vähintään 80% töistä itse.

Yrityksemme juuret ovat reilusti yli 1 000 remontoidun kylpyhuoneen kokemuksemme myötä pitkällä 2000-luvulla, ja itse Renovari on perustettu 2015, koska halusimme lähteä muuttamaan nykyisin vallitsevaa aliurakoitsijakulttuuria ja heikkoa rakentamisen laatua.

Kovan liiketoimintamme kasvun myötä olemme ehdottomasti oikeassa suunnassa.

Erikoisosaamistamme ovat erityisesti Helsingin kantakaupungin vanhat korjausrakentamisen kannalta haastavat rakennukset. Toiminta-alueemme on pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen.

 

Rehellistä rakentamista

Kun valitset projektiinne meidät, niin saatte kumppanin, jossa yhdistyvät ainutlaatuinen työmentaliteetti ja taitavat sekä kokeneet rakennusalan ammattilaiset. Silloin syntyy tekemisen meininki, jonka lopputuloksena on laadukas lopputulos ja kiinteistöjen arvonnousu isännöitsijöille, yksityisille henkilöille sekä yrityksille

Visiomme on olla rakennusalan edelläkävijä, ja tyytyväisyytesi on siihen ainoa tie.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Huolehdimme siitä, että projektisi valmistuu aikataulun, budjetin ja laatutavoitteiden mukaisesti.

Renovari Oy, Ruosilantie 10, 00390 Helsinki, Y-Tunnus: 2721911-7